Kuquet De Llum
per en 28 Gener 2013
1,043 Vistes

Ens han ofert la possibilitat de dissenyar lliurement en una pared de 2,70m d'amplada i 3,50 d'alçada, amb una fondària de 0,5m. Em d'aprofitar un munt de materials que hi han per la casa, restes d'altres obres; mig sac per aquí, trenta totxos refractaris per allà, una mica de malla de galliner, quatre fustes i uns quants bisos ^^.

A un espai una mica oblidat de la casa, li donarem un canvi d'aires. Farem unes llenyeres amb una llar de foc al mig una mica intranscendent, doncs no la pensem fer servir. En qualsevol cas quedarà enllestida i preparada tècnica i materialment per fer-se servir.

 

pared en blanc
 

 

Com podeu veure a la fotografia, es un espai de 2,70m d'amplada entre una porta (marc de pas millor dit, doncs hi falta la porta) i un caixó de xemeneia verd ^^.

Tot i que hi hagi una llar de foc, llenyeres a dreta i esquerra i estanteries, l'eix que guia tot el projecte son els arbres. El principal que allotja l'armari de fusta i els petits que aguanten els estants.

La idea és fer un armari en alt i que sembli que està muntat sobre d'un arbre. Portant una mica més d'il·lusió, varietat i arrodoniments a dins de les avorrides i rectilínies cases convencionals.

Publicat a: Arts
Sigues el primer a qui li agrada això.